top of page
OHL_logo-01_edited.png

30.09 - 03.10

scroll

CORONA INFO

Naar Oosthoek Live komen als je volledig gevaccineerd bent of een herstelcertificaat hebt

- U moet uw officiële identiteitsbewijs en uw Europees Digitaal Covid Certificaat/ Covid Safe Ticket tonen met daarop uw vaccinatiebewijs (dag van de tweede dosis + 14 dagen incubatieperiode of dag van de eerste dosis Johnson & Johnson + 14 dagen incubatieperiode).

Bezoek op 30.09 -> laatste dosis op 16.09 of eerder

Bezoek op 01.10 -> laatste dosis op 17.09 of eerder

Bezoek op 02.10 -> laatste dosis op 18.09 of eerder

Bezoek op 03.10 -> laatste dosis op 19.09 of eerder

- U moet uw officiële identiteitsbewijs en uw Europees Digitaal Covid Certificaat/ Covid Safe Ticket tonen met daarop uw herstelcertificaat, met een geldigheidsduur die 10 dagen na de datum van de eerste positieve PCR-test ingaat en 180 dagen na de datum van die eerste positieve test eindigt.

Belgische inwoners moeten een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen. Dit ticket is beschikbaar via de CovidSafeBE app. U kunt ook naar www.mijngezondheid.be gaan om een vaccinatiebewijs te downloaden of het via de gewone post te laten opsturen. Niet-Belgische inwoners moeten een Europees Digitaal Covid Certificaat voorleggen.

Naar Oosthoek Live komen als je niet (volledig) gevaccineerd bent

- U dient uw officiële identiteitsbewijs en uw Europees Digitaal Covid Certificaat/ Covid Safe Ticket te tonen met daarop het negatieve resultaat van uw PCR-test, die geldig is voor de dag van uw test + 2 dagen (tot 00.00 uur) (of Sneltest gedaan door een apotheker, geldig voor de dag van de test + 1 dag die eindigt om 00.00 uur). Wij raden u ten sterkste aan de test te plannen op de dag voor uw bezoek aan het festival. Elke Belg heeft recht op twee gratis PCR-testen, je kan een afspraak maken in een covid testcentrum in de buurt van je woonplaats via www.mijngezondheid.be.

In het geval van een PCR-test: Houd er rekening mee dat het tot 24 uur kan duren voordat het resultaat beschikbaar is op de Covidsafe app of www.mijngezondheid.be. Controleer bij uw apotheker, testcentrum of arts of de test zal resulteren in een Europees Digitaal Covid Certificaat / Covid Safe Ticket. 

In het geval van een Sneltest (bij een erkende instelling): Houd er rekening mee dat het tot 2 uur kan duren voordat het resultaat beschikbaar is op de Covidsafe app of www.mijngezondheid.be. Controleer bij uw apotheker, testcentrum of arts of de test zal resulteren in een Europees Digitaal Covid Certificaat / Covid Safe Ticket.

Het zal niet mogelijk zijn om je ter plaatste te laten testen.

Weigeren te testen

Bezoekers die in het bezit zijn van een geldig ingangsbewijs maar nog niet zijn gevaccineerd en weigeren een test af te leggen, worden niet toegelaten. Weigering om een test af te leggen geeft geen recht op terugbetaling of omzetting van het ticket. Dit geld ook voor ongeldige testen.

Verantwoordelijkheid

Het is uitsluitend de verantwoordelijkheid van de koper om de juiste en wettelijke certificering met betrekking tot Covid-19 voor te leggen. Gelieve bij uw lokale overheid na te gaan hoe u het Europees Digitaal Covid-certificaat kunt verkrijgen en wat de geldigheid ervan is met betrekking tot het festival.

Wat als de 2021 editie niet doorgaat vanwege Covid-19?

Als je tickets hebt gekocht voor de festivaleditie van 2021, en die gaat niet door vanwege Covid-19, kan een terugbetaling later aangevraagd worden.

bottom of page