Vzw Oosthoek Live trakteert Dilbeek al 34 jaar lang succesvol op een festival gericht op een breed publiek. Met verschillende activiteiten, gaande van een gezellige afterwork tot megafuif met bijbehorende grote namen, van een quiz tot een kinderparadijs, iedere bezoeker wordt gepast verwend. Een team van 24 kernleden en een groot aantal vrijwilligers werken een jaar lang hard om de Dilbeekenaar elk jaar weer van een schitterende editie te voorzien, en dat loont.

Zowel tijdens Vibes op vrijdagavond als tijdens de fuif op zaterdag en de quiz op zondag ontvingen we het hoogste aantal bezoekers ooit. Met enkele mooie persverschijningen als kers op de taart!

Maar Oosthoek Live is niet wat het is zonder de onvoorwaardelijke steun van haar sponsors. Om het festival te kunnen organiseren hebben we financiële middelen nodig. Die halen we voor een stuk uit de opbrengsten van vorige jaren en gedeeltelijk uit subsidies en sponsoring. Ben je geïnteresseerd om de naam van uw bedrijf op de volgende editie te zien? Stuur ons dan zeker een mail op info@oosthoeklive.be

Tijdens onze Afterwork ‘Open Air’ verwelkomen wij jong en oud in een gezellig decor. Op ons terras kan het publiek met een frisse cocktail in de hand genieten van live-muziek en een hapje eten. Een eetkraam wordt voorzien, alsook dj-sets op het buitenpodium, een zelfgemaakte lounge en een cocktailbar. Sfeer en gezelligheid verzekerd!

Op zaterdagnamiddag denken we tijdens onze familienamiddag ook aan de allerkleinsten. Aangepaste kindermuziek, een springkasteel, een schminkstand en tal van andere leuke activiteiten zijn de ingrediënten voor de ideale ‘mocktail’ waar de kleinsten onder ons ongetwijfeld van zullen genieten. Uiteraard denken we ook aan de ouders! Zo is in 2022 het dartstoernooi geïntroduceerd op Oosthoek Live. Dan gaat er een spannende wedstrijd met poules en knock-out fase door in onze tent. De minder fanatieke darters kunnen gezellig achteruit zakken in onze hippe loungebar met een drankje in de hand om even bij te kletsen met wat vrienden, familie,... kortom, voor ieder wat wils.

Het absolute hoogtepunt van Oosthoek Live. Traditioneel onze drukste en succesvolste avond. Met dank aan confettikanonnen, special effects, talloze gadgets, onze speciale DJ booth én headliners die elk jaar straffer worden is onze naam al enkele jaren gemaakt. Toch mikken we steeds op beter en groter. Ook dit jaar geen uitzonderig. De voorbije jaren stonden artiesten zoals Josylvio, Neiked, Sandro Silva, Bakermat, Naxxos, TLP, Murdock, Skyve ft. Flo Windey, Cristian D... op ons podium!

Zondagavond loopt de tent vol met een 50-tal quizteams. Grootse prijzen en eeuwige roem staan klaar om veroverd te worden, achteraf wordt nagenoten met een frisse pint. Sponsors hebben de mogelijkheid om hun logo en/of bedrijfsnaam te projecteren op de grote schermen naast het podium en de tv-monitors aan de bar. Daarnaast kan een sponsor ook quizprijzen sponsoren.

Tijdens de jaarmarkt van Dilbeek vormen we onze tent om tot een gezellig ‘café’, waar jong en oud haar dorst kan lessen met warme koffie, frisse bieren of een lekkere frisdrank. Tussendoor het winkelen en wandelen van de jaarmarkt kan de Dilbeekenaar in de Oosthoek Live tent even uitrusten en genieten van lokale muziek. Naast enkele bands wordt ook wat randanimatie voor de allerkleinsten voorzien.

Een afsluiter voor jong en oud, bij een geslaagd festival hoort een fantastisch slot. De finishing touch van Oosthoek Live. Naar jaarlijkse gewoonte trakteren we op gratis concerten na het vuurwerk van de jaarmarkt van Dilbeek. De voorbije jaren speelden The Magical Flying Thunderbirds, Les Truttes en Camille een bomvolle OHL-tent compleet plat, dit jaar staat opnieuw een grote naam klaar om hetzelfde te doen. Een succesformule die ieder jaar scoort bij alle bezoekers van de jaarmarkt, voor de sponsors een mooie kans om in de spotlights te staan. Tijdens concertnight verwent Oosthoek Live ook haar sponosrs. In de tent wordt een VIP ruimte met het beste zicht op het podium ingericht. Daarnaast is er een gezellige VIP bar met drankjes en hapjes.

Nog vragen? Kijk zeker ook eens op onze FAQ !

Als uw vraag hier niet beantwoord wordt dan mag je ons altijd sturen via facebook messenger, instagram dm of via mail naar info@oosthoeklive.be.